logo_individual_sense_fons.fw

Patricia Hernández

IMG-20230712-WA0010

Professional

Apassionada de l’acupuntura, la teràpia holística i la Medicina Tradicional Xinesa.

Amb una formació completa i anys d’experiència, estic dedicada a proporcionar tractaments terapèutics personalitzats que promouen l’equilibri i el benestar integral dels meus pacients.

El meu enfocament integral de cura combina l’antiga saviesa de la Medicina Tradicional Xinesa amb les últimes investigacions i pràctiques de la teràpia holística, per a oferir solucions terapèutiques efectives i naturals

Objectius

Els meus objectius són proporcionar als meus pacients una atenció terapèutica de qualitat excepcional, ajudant-los a alleujar el dolor, millorar la seva salut física i emocional, i assolir un estat de benestar òptim.

Busco ser una referència en el camp de l’acupuntura i la naturopatia holística, mantenint-me actualitzada amb les últimes investigacions i pràctiques per oferir els millors resultats als meus clients.

A més, aspiro a educar i inspirar els individus a prendre un rol actiu en el seu procés de curació i a fomentar una vida equilibrada i saludable en tots els aspectes

Projecció de marca i l'empresa

La meva marca i empresa es projecten com un referent en l’àmbit de l’acupuntura, la naturopatia holística i la Medicina Tradicional Xinesa. L’objectiu és proporcionar un enfocament integral i personalitzat de cura que promogui l’equilibri, la salut i el benestar global dels pacients.

Transmetem una imatge de professionalitat, confiança i dedicació en tot el que fem. Som reconeguts com a experts en l’àrea, utilitzant els coneixements i les tècniques de la Medicina Tradicional Xinesa per oferir resultats efectius i duradors als pacients.

Al mateix temps, eduquem i inspirem les persones a prendre un paper actiu en el seu procés de curació i a adoptar un estil de vida saludable. Som guies per als nostres pacients, proporcionant-los les eines i els recursos necessaris perquè puguin assumir el control de la seva salut i assolir una vida plena i harmoniosa.